Palma

Zemiaková nátierka

Zemiak, syr a cesnak. Dobrá konzistencia a príjemná chuť. Môžete skúsiť pridať aj šťavu z citróna alebo namáčať si v nej grissinove paličky.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Najskôr si uvaríme zemiaky najlepšie v šupke.

2.

DELAcréme, prelisovaný cesnak a soľ zohrejme.

3.

Pridáme uvarené, očistené, prelisované zemiaky a dobre premiešame.

4.

Pomazánku na záver ozdobíme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Rady z nátierkopédie:

Potrebujete:

2 lyžicaVeto VitamínyVeto Vitamíny
3 kszemiak
1 štipkasoľ
2 ksstrúčik cesnaku