Palma

Zeleninová nátierka

Ostala vám zelenina z polievky? Urobte si z nej na raňajky túto zeleninovú pomazánku.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Zeleninu z polievky pokrájajte na drobné kúsky, opražte na masti, pridajte posekané natvrdo uvarené vajcia a ešte chvíľu opražte.

2.

Napokon dobre vymiešajte s maslovým DELAcréme, podľa chuti osoľte, okorente a teplú nátierku natierajte na pečivo.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

50 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
300 gramvarená polievková zelenina
2 ksvajce
1 štipkamleté čierne korenie
1 štipkasoľ