Palma

Tatársky biftek

Jednoduchý recept na tatarák. Ideálne je, ak zoženiete čerstvú sviečkovú, nie mrazenú a hneď ju aj spracujete. Ak radi experimentujete, môžete pridať aj trocha čili.

Pridal/a: { 14.08.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Umyjeme pekný kúsok hovädzej sviečkovej. Mäso naškriabeme. Mäso môžete aj pomlieť na mlynčeku, je to menej pracné.

2.

Nakrájame si na jemno cibuľku, pridáme do mäsa. Pridáme ďalej polievkovú lyžicu horčice, lyžicu kečupu, čierne korenie, lyžicu worchesterovej omáčky, surové žĺtko a trocha červenej sladkej papriky a podľa chuti čili.

3.

Všetko zmiešame. Nesolíme! Podávame na hrianke s cesnakom.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

200 gramHovädzia sviečkovica
1 kscibuľa
1 ksžĺtka
1 lyžicahorčica
1 lyžicakečup
1 lyžicaworchester
1 lyžicapaprika mletá