Palma

Rokfortová nátierka

Výrazná chuť rokfortu zjemnená smotanou a oživená cibuľkou a kečupom.

Pridal/a: { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Vajíčka uvaríme natvrdo.

2.

Do misky dáme vidličkou rozotretý rokfort, smotanové DELAcréme, cibuľu, rozotreté žĺtky, smotanu, kečup a podľa chuti soľ.

3.

Z takto pripravených surovín vymiešame pomazánku.

4.

Natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky. Pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

100 gramVeto OriginálVeto Originál
150 gramrokfort alebo Niva
4 ksvajce
1 lyžicakečup
1 kspažítka
1 štipkasoľ
1 kscibuľa
4 lyžicakyslá smotana