Palma

Reďkovková nátierka

Ľahká jarná reďkovková pomazánka.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Umytú, očistenú, postrúhanú reďkovku a na kocky pokrájanú cibuľku zmiešame s maslom a bielym jogurtom.

2.

Podľa chuti osolíme, pridáme vegetu a prizdobíme petržlenovou vňaťou.

3.

Podávame s celozrným chlebom.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

1 lyžicaVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
100 gramčervená reďkovka
1 ksmladá cibuľka
1 lyžicabiely jogurt
1 štipkavegeta
1 kspetržlenová vňať
1 štipkasoľ