Palma

Pikantná nátierka

Na túto pomazánku potrebujete dobrú maďarskú klobásu, francúzsku dijónsku horčicu a slovenský cesnak a cibuľu :).

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Klobásu najemno nakrájame, pridáme DELAcréme, nadrobno nakrájanú čili papričku, cibuľu a prelisovaný cesnak.

2.

Primiešame tavený syr a všetko dôkladne premiešame.

3.

Ochutíme horčicou. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

4.

Natierame na hrianky. Môžeme ozdobiť paradajkou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

150 gramVeto VitamínyVeto Vitamíny
1 ksklobása
1 ksstredne veľká cibuľa
1 lyžicafrancúzska horčica
1 ksčili paprička s jadierkami
1 štipkamleté čierne korenie
1 štipkasoľ
100 gramtavený syr so šunkou
3 ksstrúčik cesnaku