Palma

Pikantná ananásová nátierka

Veľmi výrazné chute vo zvláštnej kombinácii. Pre tých, čo radi skúšajú nové veci, takúto pomazánku ešte nejedli :).

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Ananás a kyslú kapustu nadrobno nakrájame.

2.

Vajíčko uvaríme natvrdo a najemno ho nastrúhame.

3.

Podľa chuti pridáme nasekanú čili papričku, maslo DELAcréme s prídavkom syra a premiešame

4.

Necháme hodinu postáť v chlade aby sa spojili všetky chute.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

150 gramVeto VitamínyVeto Vitamíny
50 gramananás - najlepšie čerstvý
1 ksvajce
50 gramkyslá kapusta
1 ksčili korenie