Pečeňovo-olivová nátierka
Vynikajúca pečeňovo-olivová pomazánka, ktorá sa hodí aj ako predjedlo ku divine.
Pridal/a: VETO { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:
Postup:
1.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme pokrájené olivy, víno a krátko podusíme.
2.
Pridáme pečene pokrájené nadrobno, korenie a rozmarín.
3.
Prikryjeme a za občasného miešania necháme odpariť všetku tekutinu.
4.
Zmes necháme vychladnúť, preložíme do misy, pridáme DELAcréme a dôkladne premiešame.
5.
Podľa chuti pomazánku dosolíme.
Recept vyskúšali:
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.