Palma

Pečeňovo-olivová nátierka

Vynikajúca pečeňovo-olivová pomazánka, ktorá sa hodí aj ako predjedlo ku divine.

Pridal/a: { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme pokrájené olivy, víno a krátko podusíme.

2.

Pridáme pečene pokrájené nadrobno, korenie a rozmarín.

3.

Prikryjeme a za občasného miešania necháme odpariť všetku tekutinu.

4.

Zmes necháme vychladnúť, preložíme do misy, pridáme DELAcréme a dôkladne premiešame.

5.

Podľa chuti pomazánku dosolíme.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

90 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
60 gramhydinová pečeň
30 gramčierne olivy
20 gramcibuľa
40 gramolivový olej
30 gramčervené víno
1 štipkarozmarín
1 štipkamleté biele korenie
1 kssoľ