Palma

Oškvarková klasika

Oškvarková pomazánka s paprikou, paradajkou, horčicou a cibuľou. Zaujímavé osvieženie chutí.

Pridal/a: { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Oškvarky, paradajky a papriku pomelieme a zmiešame s DELAcréme.

2.

Pridáme pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak. Ochutíme horčicou a podľa chuti soľou a korením. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Rady z nátierkopédie:

Potrebujete:

100 gramVeto VitamínyVeto Vitamíny
100 gramoškvarky
2 ksparadajka
1 kspaprika
1 lyžicahorčica
1 kscibuľa
1 kscesnak
1 kskyslá uhorka
1 štipkamleté čierne korenie
1 štipkasoľ