Palma

Nátierka z treščej pečene

Jemná pomazánka z treščej pečene, s cibuľkou, vajíčkom a horčicou.

Pridal/a: { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Vajíčka uvaríme natvrdo.

2.

Tresčiu pečeň rozotrieme, pridáme na malom struháku postrúhané vajcia, DELAcréme s prídavkom masla, postrúhanú cibuľu, premiešame a nátierka je hotová.

3.

Podľa potreby ešte rozriedime olejom z konzervy. Nakoniec ochutíme horčicou a osolíme.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

50 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
1 kstreščia pečeň
4 ksvajce
50 gramcibuľa
1 lyžičkahorčica
1 štipkasoľ