Palma

Nátierka z pečeného cesnaku

Majonéza, pečený cesnak, jarná cibuľka a vajíčko. Voňavá a zdravá pomazánka na zimné podvečery.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Cesnak rozkrojíme na polovicu, pokvapkáme olejom a upečieme v rúre.

2.

Keď je mäkký, zbavíme ho šupiek a pretlačíme.

3.

Vajce uvaríme natvrdo a potom ho nastrúhame.

4.

Cibuľku nakrájame nadrobno a zmiešame s ostatnými prísadami. Nakoniec pridáme cesnak.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

100 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
2 kshlavička cesnaku
1 ksvajce
1 lyžicamajonéza
20 gramjarná cibuľka
1 lyžicaolivový olej
1 štipkasoľ