Palma

Nátierka so sardinkami

Pomazánka plná rybičiek :)

Pridal/a: { 08.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť.

2.

Do misky dáme tuniaka, sardinky, tresčiu pečeň a vidličkou rozdrobíme a premiešame.

3.

Pridáme najemno pokrájanú cibuľu, vajíčka nastrúhame na jemnom struháku rovno do misky.

4.

Pridáme horčicu (podľa chuti), šťavu z jednej polovice citróna, korenie (najlepšie cayenské), rascu, soľ podľa chuti a nakoniec primiešame DELAcréme. Všetko pomaly premiešame vidličkou v kombinácii s lyžicou.

5.

Po vychladnutí podávame na čiernom chlebe, ozdobíme plátkom citróna a petržlenovou vňaťkou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

1 ksVeto OriginálVeto Originál
1 kskonzerva sardiniek vo vlastnej šťave
1 kskonzerva tuniaka
1 kskonzerva tresčej pečene
1 ksstredne veľká cibuľa
2 kscitrón
1 štipkarasca
1 štipkasoľ
1 štipkamleté korenie (cayenské)
3 ksvajíčko uvarené natvrdo
2 lyžičkahorčica