Palma

Makrelová nátierka

Zaujímavý recept na makrelová pomazánku.

Pridal/a: { 08.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Cibuľku nakrájame nadrobno, opražíme na troche oleja.

2.

Dáme do kuchynského robota, pridáme rybu bez kože a kostí, DELAcréme a všetky ostatné ingrediencie a nahladko rozmixujeme.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

50 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
350 gramúdené makrelové filé
200 gramtavený syr - trojuholníčky
1 kscitrón
1 kspetržlenová vňať
1 štipkasoľ
1 štipkamleté čierne korenie
1 lyžicakremžská horčica
2 lyžičkaparadajkový pretlak
3 lyžicakyslá smotana
1 kscibuľa