Palma

Lahodná nátierka zo pstruha

Veľmi jednoduchá pomazánka. Základ je dobrá rybička a výsledok je zaručený.

Pridal/a: { 05.09.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Vyčisteného pstruha vložíme do vriacej osolenej vody a varíme cca 15 minút na miernom ohni. Po uvarení pstruha zbavíme kože a ľahko vykostíme. Mäso necháme vychladnúť. Do misky dáme dressing, DELAcréme maslo, nasekanú pažitku a všetko spolu zmiešame. Potom pridáme rozmačkané mäso zo pstruha a podľa chuti dochutíme.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

100 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
500 gramčerstvý pstruh
50 mlNordic dressing Heinz
1 kspažítka
1 štipkasoľ
1 kskorenie mleté