Palma

Kuracia nátierka

Pomazánka z kuracieho mäska. Ak radi spracujete všetko, čo sa v kuchyni nezje, tak z pečeného kuriatka môžete na raňajky vypracovať takúto jemnú pomazánku.

Pridal/a: { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Mäso rozmixujeme kuchynským robotom.

2.

Pridáme DELAcréme, horčicu, postrúhané uhorky, tatársku omáčku a soľ podľa chuti, najemno nasekaný kôpor a vymiešame nátierku.

3.

Najlepšie chutí na hrianke.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Rady z nátierkopédie:

Potrebujete:

100 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
200 grampečené kuracie mäso
1 lyžičkahorčica
2 kskyslá uhorka
2 lyžicatatárska omáčka
1 kskôpor
1 štipkasoľ