Palma

Kerezet - bryndzová pomazánka

Klasická, slovenská bryndzová nátierka. Tento recept je veľmi jednoduchý. Hodí sa hlavne vtedy, keď máte kvalitnú, dobrú bryndzu, aby ste neprebili jej chuť.

Pridal/a: { 22.08.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Do rozmiešaného DELAcréme maslo primiešame bryndzu, nastrúhanú cibuľu, horčicu, červenú papriku a soľ. Dekorujeme posypanou pažítkou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

60 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
150 grambryndza
20 gramcibuľa
1 lyžičkahorčica
1 lyžičkapaprika mletá