Palma

Jaternicová pomazánka

Táto nátierka sa hodí, keď ste veľmi hladní.

Pridal/a: { 12.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Maslo rozpustíme v kastróliku, pridáme nakrájanú cibuľu a krátko orestujeme.

2.

Potom vytlačíme jaternicu z čreva, pridáme vajce a krátko orestujeme.

3.

Necháme vychladiť. Pridáme postrúhaný plesňový syr, DELAcréme, soľ, korenie a štipku muškátového orechu.

4.

Pomazánku natrieme na chlieb, môžeme ozdobiť kyslou uhorkou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

100 gramVeto VitamínyVeto Vitamíny
100 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
1 ksbiela jaternica
1 kscibuľa
1 ksvajce
50 gramplesňový syr
1 štipkamleté čierne korenie
1 štipkamuškátový oriešok
1 štipkasoľ