Palma

Jablková nátierka s čokoládou

Šťavnaté jabĺčka s kakaom a čokoládou. Výborná pomazánka pre deti.

Pridal/a: { 12.09.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Nakrájané jablká nastrúhame a dáme variť spoločne s cukrom. Po chvíli varenia zozbierame prípadnú penu a pridáme čokoládu a kakao. Dobre premiešanú zmes plníme do vopred pripravených menších pohárov. V pohároch sterilizujeme pri 80°C 20 min. Pomazánka sa podáva celý rok a môžete si ju pripraviť aj so sliviek. Na palacinkách je úplne dokonalá.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

3 kg ošúpané jablká
1 kg kryštálového cukru
20 dkgkakao
20 dkgčokoláda na varenie