Palma

Hubová pomazánka

Výborná zdravá hubová nátierka. Ak ste sa už objedli praženice z hríbov, skúste tento recept. Je skutočne vynikajúca.

Pridal/a: { 25.10.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Huby nadrobno pokrájame, pokvapkáme citrónom, osolíme a podusíme na DELAcréme maslo na malom množstve oleja. Z DELAcréme maslo a múky pripravíme bledú zápražku, zriedime ju so šťavou, ktorú popustili huby, niekoľkými kvapkami bieleho vína, rozšľaháme a povaríme na hustú omáčku.

2.

Do omáčky pridáme huby, soľ, zelenú petržlenovú vňať a žĺtka. Zamiešame a hneď odstavíme. Pomazánku natierame na opečené hrianky zo sendviča.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

20 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
500 gramhríbov
1 lyžičkašťava s citróna
1 štipkasoľ
0,2 dclOleja Raciol
20 gramhladká múka
0,2 dclbiele víno
1 kszelená petržlénová vňať
2 ksžĺtka