Palma

Francúzska nátierka

Pomazánka plná byliniek. Hodí sa na opečený toast alebo aj ku cestovinám ako pesto. Prípadne skúste pečené zemiaky s touto pomazánkou. Bon appetit!

Pridal/a: { 22.07.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Najskôr namočíme strúhanku do vody. Zamiešame ju a necháme zmäknúť. Na rajnicu dáme olej, bobkový list a tymian, mierne zahrejeme a pridáme cibuľku, ktorú pražíme spolu s korením do zmäknutia. Keď je cibuľka hotová, odstránime bobkový list a pridáme ostatné prísady, okrem DELAcréme.

2.

Dusíme na miernom plameni 15 minút. Medzitým si roztopíme margarín, ktorý potom pridáme do takto pripravenej zmesi. Dôkladne zamiešame, dáme do vhodnej nádoby a necháme vychladnúť.

3.

Natierame na opečený chlieb.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

60 mlVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
200 gramStrúhanka
80 mlvoda
2 lyžicaolivový olej 8ocho
1 ksbobkový list
1 lyžičkatymián
1/2 kscibuľa
1/4 lyžičkamajoránka
1 lyžičkaoregano
1 lyžičkabazalka
3/4 lyžičkasoľ
1 lyžičkacesnak pretlačený