Palma

Domáci nakladaný Hermelín

Tento určite musíte skúsiť :)

Pridal/a: { 06.08.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Hermelíny pozdĺžne nakrájame na polovice a všetky vnútorné plochy silnejšie pomažte roztlačeným cesnakom so soľou a paprikou a zase tieto polovičky spolu spojíme (pritlačíme na seba) a ešte rozkrojíme na polovičky priečne.

2.

Polovičky upravených hermelínov naukladáme do pohára spolu s bobkovými listami, novým korením a korením (prípadne aj horčičným semienkom). Feferony nakrájame na prúžky, cibuľu tiež na bežné krúžky a striedavo ich kladieme do pohára medzi hermelíny a na ne. Takto naložený syr treba nechať postáť v chladničke alebo na chladnom mieste aspoň 24h.

3.

Nakladané hermelíny zalejeme olejom, uzavrieme viečkom a necháme v chlade 5 - 7 dní stáť.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

1 lyžičkačervená paprika
3 ksstručikov cesnaku
2 kscibuľa
4 kshermelín
1 lyžičkahorčicové semienka
2 ksbobkový list
2 ksfeferónka
1 lyžičkanové korenie