Palma

Cuketová pomazánka

Cuketa sa hodí na všetko. Podľa nás z nej urobíte aj výbornú pomazánku, ktorá osvieži letné hodovanie na terase.

Pridal/a: { 24.09.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Cuketu nastrúhajte na malom struháku, osoľte a nechajte pol hodinu, aby pustila šťavu. Potom prepláchnite a vymačkajte šťavu.

2.

Opražte na oleji cesnak, nesmie zhnednúť, môžete pridať aj čilly. Pridajte cuketu a opekajte asi 3 minútky.

3.

Preložte na tanier alebo do misy, pridajte syr a smotanu.

4.

Dobre premiešajte a dochuťte. Nechajte nátierku odležať v chladničke aspoň 20 minút vychladnúť.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Rady z nátierkopédie:

Potrebujete:

1 kscuketa
4 ksstrúčik cesnaku
2 lyžicatvrdý syr
2 lyžicakyslá smotana