Palma

Cesnaková nátierka s tymiánom a brusnicami

Výborná a netradičná pomazánka. Brusnice môžete nahradiť aj iným, ideálne lesnými drobnými plodmi. Farebne pomazánku oživia a dodajú jej aj sem tam sladko-kyslú príchuť.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Syr najemno nastrúhame, pridáme DELAcréme Klasik v množstve podľa žiadúcej konzistencie. Cesnak prelisujeme a primiešame.

2.

Pridáme tymián, najemno nasekaný. Podľa chuti pridáme asi 1 lyžičku horčice.

3.

Môžeme podávať na jednohubky alebo na cereálny chlieb.

4.

Zdobíme guličkami zaváraných brusníc (jarabiny, čiernych ríbezlí) alebo iného drobného ovocia.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Rady z nátierkopédie:

Potrebujete:

150 gramVeto OriginálVeto Originál
200 gramtvrdý syr - postrúhaný
1 lyžičkakremžská horčica
1 kstymián
1 kszavárané brusnice / jarabina / čierne ríbezle
5 ksstrúčik cesnaku