Palma

Bryndzová pomazánka s vajcom

Vajíčko zjemní výraznú chuť bryndze, preto majú túto nátierku pomazánku radi aj deti.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

DELAcréme s prídavkom masla vymiešame s natvrdo uvarenými a postrúhanými vajciami.

2.

Primiešame postrúhanú cibuľu a mletú rascu, primiešame bryndzu, posekanú pažítku a podľa chuti osolíme. Bryndzová pomazánka sa hodí na chlebík, toast ale výborná je na celozrnnom pečive opečenom v rúre.

3.

Všetko spolu dôkladne premiešame a natierame na chlieb. Podávame s rajčiakmi a zeleninovou paprikou.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

80 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
2 ksvajce
1 štipkamletá rasca
200 grambryndza
1 kspažítka
1 štipkasoľ
80 gramcibuľa