Palma

Baklažánové teplé kolieska

Pozrite si recept na nezvyčajnú jednohubku, ktorú môžete pripraviť ako ľahké predjedlo počas teplých letných dní.

Pridal/a: { 11.07.2014 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.
Baklažánové teplé kolieska

Baklažán nakrájame na hrubšie kolieska.

2.
Baklažánové teplé kolieska

Z oboch strán ich posypeme jemne soľou a 15 minút necháme „vypotiť“.

3.
Baklažánové teplé kolieska

Potom kolieska opatrne utrieme papierovou kuchynskou utierkou a z oboch strán a chvíľku jemne grilujeme.

4.
Baklažánové teplé kolieska

Na teplý baklažán poukladáme kolieska rajčín, na ktoré nastriekame cukrárskou striekačkou DELAcréme.

5.
Baklažánové teplé kolieska

Ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávajte ešte teplé. Ak by ste chceli vyskúšať aj inú chuť. Môžete na vrch nastriekať DELAcréme syrový prípadne do pridajte do DELAcréme MASLO cesnak alebo papriku a môžete skúsiť aj sušené hubové korenie.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Potrebujete:

150 gramVeto Maslová príchuťVeto Maslová príchuť
2 ksbaklažán
5 ksparadajka
1 štipkasoľ