Palma

Baklažánová desiatová nátierka

Výborná zeleninová pomazánka, ktorá sa hodí na každú príležitosť. Baklažán treba upiecť, ale je to vynikajúci základ tejto chutnej nátierky.

Pridal/a: { 11.02.2013 }
Hodnoť recept:

Postup:

1.

Baklažán upečieme v šupke a necháme vychladnúť.

2.

Dužinu vyberieme a rozmixujeme. Pridáme DELAcréme, smotanu, nastrúhaný rokfort, citrónovu šťavu podľa chuti a ostatné pochutiny a vymiešame chutnú pomazánku.

3.

Podávame s celozrnným chlebom.

Recept vyskúšali:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia. Ak máš fotografiu tejto nátierky, Registruj sa a získaj z toho plynúce výhody.


Rady z nátierkopédie:

Potrebujete:

4 lyžicaVeto VitamínyVeto Vitamíny
1 ksstredný baklažán
4 lyžicakyslá smotana
1 kscitrón
100 gramrokfort alebo Niva
1 štipkamleté čierne korenie
1 štipkasoľ
3 ksstrúčik cesnaku