Palma

Cibuľa - tipy pre vás! | Nátierkopédia

Cibuľa - tipy pre vás!

Cibuľa - tipy pre vás!

- Cibuľa bez sĺz: tesne pred krájaním cibuľu schovajte na krátku chvíľku do mrazničky.

- Cibuľka
bude zlatá, keď ju vopred namočíme do mlieka.


- Cibuľa sa najlepšie skladuje zavesená. Vložíme ju do pančuchy, medzi jednotlivými hlavičkami uviažeme uzly a zavesíme na chladné miesto.


- Rozdelenú cibuľu môžeme uchovať v chladničke, ak ju potrieme maslom alebo olejom, zabalíme do alobalu. Cibuľa nebude plesnivieť a uchová si aj plnú chuť.


- Aby cibule pri dlhšom skladovaní nezačala klíčiť, vložíme do nádoby, v ktorej ju skladujeme, krajec tvrdého chleba alebo jednu žemľu.

Pridal/a: VETO { 10.02.2013 }
Informácie uvedené v nátierkopédii nie sú overené našim expertným výskumným DELAcréme laboratóriom a preto nemusia byť pravdivé :-)

Diskusia k článku:

Rady z nátierkopédie:

Cibuľa ako liek

Cibuľa ako liek

{ 10.02.2013 }
Pridal/a: VETO
Krájanie cibule

Krájanie cibule

{ 10.02.2013 }
Pridal/a: VETO
Cesnak

Cesnak

{ 10.02.2013 }
Pridal/a: VETO